Fanzine(slipp) og fest

Kjære Propeller, scenekunstnere, samarbeidspartnere og venner,

Vi har gleden av å invitere til festlig nyttårslag med fanzineslipp. Sammen markerer vi avslutningen på vårt treårige prosjekt om stedsspesifikk scenekunst. Dette er ikke bare et farvel, men også en feiring av nye begynnelser og uttrykk.

Dato: 12. januar 2024
Tid: 19:30 - de sene timer
Sted: Havet Arena, Trondheim

Vi hever glassene for oss selv, den frie scenekunsten og det fantastiske felleskapet vi har bygget gjennom samarbeid og kreativ utfoldelse. Det har vært tre år med faglige utfordringer, suksesser, og mest av alt, lidenskap for scenekunstens mangfold.

Det blir litt program for kvelden;

  • Velkomstskål med propellens nåværende leder, Aimée Kaspersen

  • Fanzineslipp med redaktør Berit Rusten

  • Muligheter til å se prøveforestillingen til Teater Fusentast; Greetings from…

Første visning blir ca. klokken åtte. Den varer i omkring 25 minutter, og det er plass til 20 tilskuere.

Mikroteater med pop-ups Fusentasten Jaap den Hertog har, i koronatid og etterpå, lekt fram storslåtte 3-dimensjonale bevegelige scenebilder i miniformat til historier som kan være sanne om stedet vi befinner oss.

Etter 3 års boltring med skrøner og vesentlige fortellinger har han nå lyst og behov til å prøve ut forestillingen i interaksjon med publikum.

Jaaps lekekamerater;

Lasse Åkerlund som regissør

Ingalill Røsberg som illustratør

Berit Haltvik With som scenograf / kostymedesigner

Randi Størseth som produsent.

Velkommen til en oppdagelsesferd, ledet av turistguiden Jaap, hvor alt er sant og ingenting er oppdiktet.

Greetings from… er støttet av Trondheim Kommune, Trøndelag Fylkeskommune, Marit og Elsa Halsets legat, og SMN

Vi håper du vil være med å dele gleden og heve glasset med oss!

Ta gjerne kontakt på propellenteater@gmail.com om du ønsker å si noen ord (eller lignende) i løpet av kvelden.

PS.

Denne helga (12.-14.januar) gir Havet Arena i forbindelse med Fanzine-slippet, alle Propellens medlemmer et tilbud om medlemsspris i saunaene. Du kan gå inn og booke på nett og krysse av som medlem. Det er nå et par nye, vedfyrte saunaer som er verdt å sjekke ut. Pris: 150,- for 2,5 timer.

Kartleggingsaudition Trondheim

Propellen Teater og Havet Arena arrangerer kartleggingsaudition 2023!

Kartleggingsaudition gir nyutdannede og etablerte skuespillere en mulighet til å vise seg frem for et publikum bestående av filmprodusenter, dramaturger, tv-produsenter, produksjonssjefer, castere, teatersjefer, regissører, instruktører og andre som jobber med rollebesetning.

HAVET, Strandveien 104, Trondheim (Djupet)

23. april 2023

Oppmøte 10:00

Kartleggingsaudition: 10:25-16:00

Det serveres enkel lunsj, frukt, kaffe og te.

Deltakere (skuespillere):

  • Hver deltaker har tre minutter til rådighet. Inn- og utgang kommer i tillegg

  • Alle skal fremføre en tekst av eget valg.

  • Ønskes det å fremføre både snakket tekst og sang, inngår begge i tildelt tid. Vi har kun anledning til å spille avspilt lyd, men deltaker kan spille på eget instrument hvis ønskelig.

  • Alle tekster må fremføres på norsk, mens sanger kan være på valgfritt språk.

  • CV må sendes til propellenteater@gmail.com - denne deles ut til publikum

Publikum/deltakere - påmelding i link:
https://forms.gle/sL4RkvGmyMkQsHVt6

Arrangementet er støttet av Trondheim kommune

Utlysning fra “Lydhør LekeKunst”

Kjære Propeller og andre lesere.

Vi har fått tilsendt en utlysning fra Lydhør LekeKunst som følger:

Nå lyser vi ut for tre kunstprosjekter i piloten Lydhør LekeKunst høsten 2023!

Vi leter etter kunstnere og kunstprosjekter som har som mål lage kunst for og med de yngste barna, nærmere bestemt barnehagebarn fra 0 – 6 år!

I vår pilot får du mulighet til å utvikle ditt kunstprosjekt sammen med barn og voksne i barnehagene, og i dialog med andre kunstnere og forskere. Gjennom faglige samlinger, erfaringsdeling og felles utvikling vil prosjektet ditt få et videre liv i barnehagen du samarbeider med, og du får verdifulle erfaringer og inspirasjon til eget kunstprosjekt.

Vi ser etter profesjonelle kunstnere fra alle kunstgenrer (visuell kunst, scenekunst, musikk, dans…) med et felles ønske om å:

  • Jobbe med barnehagebarn 0-6 år

  • Dele, medvirke og utvikle et kunstprosjekt i et tverrfaglig nettverk og i et faglig fellesskap

  • Utforske et økologisk, bærekraftig og/eller stedsspesifikt tema

Søknadsfrist 12.04.2023

22 juli forestilling til Trondheim / Kosmorama 10. og 11. mars med Transiteatret-Bergen

Kjære alle medlemmer i Propellen

Den prisbelønte forestillingen "03:08:38 Tilstander av Unntak" av Tore Vagn Lid med Transiteatret-Bergen kommer til Trondheim og Rosendal Teater 10. og 11. mars, og presenteres også som del av spesialprogrammet for Kosmorama 2023. 

Forestillingen er kort fortalt en minutt for minutt gjennomgang av 22 juli og dekker tiden mellom kl 15:20 (bomben i regjeringskvartalet) og 18:34 (pågripelsen av terroristen) - hvor vi følger mediebildet - dvs det som sendes i sanntid på radio under selve hendelsen - minutt for minutt. Rundt en tidslinje arbeider tegnere, musikere og filmskapere med å fremstille tiden og hendelsesforløpet.

Forestillingen har fått svært god omtale av presse og publikum - og er bl.a. omtalt som et audiovisuelt minnesmerke over 22 juli. 

Det er mao et svært godt materiale for å fortelle historien om 22 juli fra en litt annen vinkel, men i en setting som gir mulighet til å tenke over, minnes og reflektere over denne skjellsettende dagen. Professor i kunsthistorei Siri Meyer skrev bl.a. dette om forestillingen:

"Vi fikk aldri se Memory Wound, Jonas Dahlbergs lovende utkast til nasjonalt minnesmerke på Utøya (...) Med Tilstander av unntak har nasjonen endelig fått et minnesmerke over 22. juli 2011"

Vi håper at så mange som mulig har anledning å komme å se denne forestillingen som nok kan sise å være et av Tore Vagn Lid/ Transiteatret-Bergens viktigste verk.

Tips: Lørdag 11. mars er nå dagen med best kapasiet - og vi håper mange vil ta turen denne kvelden! Billetter bestilles på Rosendal Teater.

Pressen skriver

«Det trengs bare en forestilling om 22 juli, denne», NRK

«At en minutt-for-minutt- teaterforestilling fra terrorangrepet 22. juli 2011 skulle bli noe av det mest meningsfylte jeg har sett på teater på lenge, hadde jeg ikke trodd.»  (Karen Frøysland Nystøyl, NRK)

«Ei teateroppleving av dei sjeldsynte, stort tenkt og stor utført» (Dag og tid, Jan Landro)

«Faktum er at «03:08:38 Tilstander av unntak» kanskje vil stå igjen som den mest sentrale kunstneriske bearbeidelsen over 22. juli-dagen og dens hendelsesforløp. Ikke over årsaksmønstre, konsekvenser, navngitte personer eller byråkrati, men de faktiske hendelsene.» (Dagsavisen, Mode Steinkjær)

"Vi fikk aldri se Memory Wound, Jonas Dahlbergs lovende utkast til nasjonalt minnesmerke på Utøya (...) Med Tilstander av unntak har nasjonen endelig fått et minnesmerke over 22. juli 2011"

(Prof i kunsthistorie Siri Meyer, Kunstkritikk.no)

Beste hilsen

For Transiteatret-Bergen

Tor Christian F Bleikli

Les mer om prosjektet her:

https://rosendalteater.no/program/030838-tilstander-av-unntak

https://kosmorama.no/aktuelt/teaterforestilling-030838-tilstander-av-unntak

Er dette stedsspesifikk scenekunst? Materialitet, motivasjon og framtida!

Denne uka blir det fagprogram i regi av Propellen på Rosendal Teater! Her kan dere lese om kunstnerne som skal gjennomføre mini-verksteder der det er mulig for dere å være med. Lengre ned finner dere også program for dag 2, med innleggsholdere og diskusjoner.

Billetter bestilles her. Husk å bestille til begge dager, dersom du ønsker en skikkelig dusj med faglig påfyll.

2. november kl.10:00-16:00 (Dørene åpner klokka 09.00)

3. november kl.10:00-16:00 (dørene åpner klokka 09:30)

Fagprogrammet gjennomføres i samarbeid med NTNU (KiT og Institutt for kunst- og medievitenskap: drama/teater) og Rosendal Teater

MINIVERKSTED 2. NOVEMBER

For deg som kommer den 2. november er det viktig å vite hvilket miniverksted du ønsker å være med på fra dørene åpner. Vær tidlig ute, få deg en kaffekopp, og sikre deg plass på det verkstedet du har mest lyst på! Husk å kle deg godt, så godt at du kan være ute noen timer uten å fryse. 5 av 6 verksted foregår utendørs.

Du trenger ikke noen forkunnskaper for å være med på verkstedene.

Ta med matpakke og vann, eventuelt termos med noe varmt i.

Program for dagen:

09.00 Registrering. Påmelding til miniverksted i foajeen – først til mølla! Kaffe/Te!

10.00 – 10.45 Samling i SAL 1, Presentasjon av program. Samtale. 

10.45 - 14.30 MINIVERKSTED Gruppene går ut og arbeider på ulike steder nært teatret i Lade/Buranområdet. Ta med matpakke og godt med klær.  

Kaffe. Te. Vi samles på Rosendal igjen. 14.30 – 16.00 Samtale med alle. Oppsummering i SAL 1.

Lise Hovik

Professor og scenekunstner

Miniverksted: Øvelser med venterom

(Foajeområdet, Rosendal Teater)

Lise Hovik

er professor i drama og teater ved Dronning Mauds Minne Høgskole for barnehagelærerutdanning, professor 2 ved OsloMet, og har arbeidet som dramapedagog siden 1990. Hun er kunstnerisk leder for Teater Fot, som skaper og forsker innen teater og kunst for de yngste barna siden 2004. Hun har nylig ledet et kunstnerisk forskningsprosjekt Lydhør i Kongsgården (2019-21), som et stedsspesifikt prosjekt med barnehagebarn, pedagoger, kunstnere og forskere sammen med planter, trær, samt natur og gjenbruksmaterialer fra stedet.

MINIVERKSTED: ØVELSEN MED VENTEROM (FOAJEOMRÅDET ROSENDAL TEATER)

Med utgangspunkt i en forståelse av det stedsspesifikke som materielle, romlige og fysiske størrelser skal vi jobbe i foajeområdet i Rosendal Teater. Vi undersøker stedet med kroppen, og arbeider med en ide om å «bli stedet». Det vil si at vi forsøker å etterlikne eller smelte sammen med stedet, samtidig som vi må gi stedet motstand for å oppdage stedets potensialer [dets potensial] og bli bevisst hvordan det former oss. Vi vil i løpet av miniverkstedet varme opp med grunnleggende øvelser og så lage et lite forløp, kanskje ved hjelp av kostymer, der vi beveger oss fra hvert vårt sted, og inn i en gruppeimprovisasjon som bruker stedet som med- og motspiller.


Frank Ekeberg

Tverrfaglig kunstner, komponist og forsker

Miniverksted: Sted og Lyd (Rosendals nærmiljø)

Frank Ekeberg

er en tverrfaglig kunstner, komponist og forsker bosatt i Trondheim. Arbeidene hans utforsker tid, romlighet og transformasjon med spesielt fokus på naturrom, økosystemer og samspillet mellom mennesket og det utenommenneskelige. Han bruker nesten utelukkende feltopptak som kildemateriale, og integrasjon av sted og rom er grunnleggende aspekter ved alle arbeidene. Ekeberg har mastergrad i elektronisk musikk fra Mills College i Oakland, California, der han studerte under Pauline Oliveros og Alvin Curran, og doktorgrad i komposisjon fra City University London, England, med Denis Smalley som veileder. I 2017 ble han tildelt et kunstner-forsker-stipendiat på Smithsonian Institution, og har senere fortsatt denne siden ved sin kunstpraksis i en forskerstilling på Smithsonian National Museum of Natural History i Washington D.C., USA.

MINIVERKSTED:  STED OG LYD 

I dette miniverkstedet vil vi fokusere på lydbevissthet og utforske lyttemetoder i respons til ulike steder og situasjoner. Vi vil være både innendørs på Rosendal og utendørs i området rundt for å undersøke stedets lydlige identitet gjennom auditive observasjoner og lydvandringer, og diskutere hvordan romlige karakteristikker påvirker opplevelse, tolkning og bruk av et sted.


LISA STØRSETH PETTERSEN

Billedkunstner

Miniverksted: Kollektivtransport (På kollektiv transport gjennom byen)

Lisa Størseth Pettersen

er billedkunstner, utdannet fra Kunstakademiet i Trondheim, NTNU hvor hun gikk ut med mastergrad i 2020.

Arbeidene hennes er hovedsakelig performative hendelser knyttet til sted, hvor materialet er selve konteksten de utspiller seg i. Med metoder som blant annet øvelse, øyeblikk, popmusikk og lys, blir de et forsøk på å lage rom for kontrahistorier der tid, sted og hverdag beveger seg inn og ut av virkelighet og fiksjon.

Samarbeid og godvilje fra naboer, venner, familie, operasangere, eiendomsmeglere, fiskere, vaktmestere, arkitekter med flere er en essensiell og sentral del av hennes praksis og ferdige arbeid.

MINIVERKSTED: KOLLEKTIVTRANSPORT 

Verkstedet starter som en guidet tur gjennom byen med kollektivtransport og Henri Lefebvre´s ‘The production of space’. Vi ender opp på en eller flere hittil ukjente lokasjoner hvor vi øver oss på intens oppmerksomhet. På å lytte, lete og se sammenhenger som kanskje ikke er så iøynefallende. Vi bruker blant annet lyd og speil for å bokstavelig talt reflektere over hvor vi er, og hva dette stedet kan. Kan noe være konkret og magisk på samme tid?


Heli Aaltonen

Scenekunstner og forteller

Miniverksted: Skogens invitasjon

Heli Aaltonen

PhD, er førsteamanuensis i teatervitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet. Hun er ungdomsteaterforsker, forteller- og figurteaterkunstner og teater/dramapedagog med fordypning i anvendt teaterpraksis. Hun er opptatt av ulike stedsbestemte møter mellom økologi og performative kunstformer. Hun var medredaktør og skribent i to Nordisk dramapedagogisk tidskrifter der dramapedagogisk praksis og miljøspørsmål har vært i fokus. Spesialnummer er 3/2015 Grønt drama, og 2/2020 Drama og bærekraftig utvikling.

MINIVERKSTED: SKOGENS INVITASJON (KUHAUGEN)

La oss lytte til invitasjonene fra skogen og la trærne være din guide! I dette stedsspesifikke fortellerverkstedet har vi fokus på å øke vår sanseoppmerksomhet med andre i skogen og utforske muligheter for å praktisere historiefortelling med flere arter. Å besøke skog som et hjem for trær løfter oss nærmere det å skape en gjensidighetspraksis. Denne workshopen er inspirert av japansk Shinrin-yoku, skogbading og kombinert med fortellerøvelser. Dette stedsspesifikke verkstedet for flere arter er et eksempel på å senke farten og sanse nøye, og motta skogens uhørte og ufortalte historier og symfoni av sansetilbud. Ta godt med klær på deg til dette verkstedet. 


Ingrid Langström/Sisters Hope (DK)

Performancegruppe

Miniverksted: Poetiske intervensjoner (Svartlamoen/Solsiden)

Sisters Hope

er en anerkjent og prisbelønt, København-basert performancegruppe og bevegelse som går i spissen for en helt ny type performancekunst som inspirerer kommende generasjoner. Arbeidet deres utspiller seg i skjæringspunktet mellom fordypning, intervensjon, aktivisme, forskning og pedagogikk. I sine store varige forestillinger utforsker de ulike aspekter av det de kaller et sanselig samfunn – En potensiell ny verden som oppstår fra den post-økonomiske og økologiske krisen. I deres pågående banebrytende 5-årige forestilling, Sisters Hope Home, introduserer de et helt nytt kunstnerisk paradigme som de kaller "Inhabitation" som stimulerer økologisk tilknytning og bærekraftig fremtid. Sisters Hope har også utviklet sin egen fremføringsmetode – Sisters Performance Method – Sensuous Learning, som er starten på opplæringen av Sisters Hopes-utøvere og som undervises mye på kunstskoler og øvrige steder.

Miniverksted: POETISKE INTERVENSJONER (SVARTALMOEN/SOLSIDEN) 

I workshopen vil Sisters Hope presentere sitt arbeid med radikale performative intervensjoner i offentlige skoler, rådhus og det offentlige rom i byen. Opprinnelsen til Sisters Hopes kunstneriske praksis er den unike fremføringsmetoden - The Sisters Performance Method - Sensuous Learning. Denne metoden er forankret i utforskningen av det som Sisters Hope kaller «The Poetic Self». Det poetiske selvet skal ikke forstås som noe fiktivt eller en karakter. Det er det indre iboende poetiske potensialet som bor i alle mennesker og som Sisters Hope inviterer deltakerne til å utfolde seg og utforske i de oppslukende og sanselige universene de skaper. De introduserer et nytt kunstnerisk paradigme, Inhabitation, der de argumenterer for at for å bevege oss inn i en mer bærekraftig fremtid, må vi stimulere til en dyp forståelse og følelse av sammenhengen i alt. Dette kan skje når vi ikke bare besøker, men i stedet bor mer permanent i det sanselige og poetiske vesenet.


Anna Thu Scmidt

Dansekunstner

Miniverksted: Sted og kropp (Lademoparken)

Anna Thu Scmidt

(født 1989 i Tyskland) er en dansekunstner med fokus på danseimprovisasjon, tverrfaglige prosjekter, stedsspesifikt arbeid og integrert dans. Hennes arbeid er inspirert av kulturer og naturmiljøer hun lever i og sammenhengen og kommunikasjonen mellom mennesker. Temaer som inkludering og tilgjengelighet står sentralt i hennes kunstneriske arbeid. Hennes interesse for danseforhold til annen kunst fører til internasjonalt samarbeid og forskning på sammenfletting av danse- og installasjonskunst.

https://www.annathuschmidt.com

Foto: Juliane Schütz

MINIVERKSTED: STED OG KROPP (LADEMOPARKEN) 

I denne workshopen henter vi inspirasjon fra omgivelsene og utforsker Lademoparken. Gjennom en leken tilnærming til danseimprovisasjon forbinder vi oss med elementene som er tilstede i rommet og omsetter stedet til kroppsbevegelser. Vi starter med kollektive improvisasjonsoppgaver på stedet før vi går inn i en individuell kreativ prosess mot et stedsspesifikt bevegelsesbasert arbeid.


3. november

Vi er inne hele dagen på Rosendal Teater. Deltakere får dobbel sandwich hos oss i lunchen (vegetar/skinke). Om noen har allergier; si fra til nannaprosjekt@gmail.com

Om noen ønsker mat/snacks utover dette må dere ta med selv.

Program:

Torsdag 3.11, i SAL 1 på Rosendal Teater hele dagen. 

09.30 – 10.00 Registrering Kaffe/Te  

10.00 Oppsummering av dag 1, program for dagen

10.15 – 11.30 MATERIALITET                                                                                                            Lise Hovik, Materialiteter som aktive agenter i stedsspesifikk scenekunst

Frank Ekeberg Tid, Rom og sted med lyd som materiale

Lisa Størseth Pettersen, ‘Luftslott’ En performativ hendelse og inskripsjon i fjell -  Stokksund Trygdepensjonat. Presentasjon av eget arbeid med relasjon til spørsmål rundt sted og materiale. 

11.00 Samtale: Sted og materialitet – hva er det? Et steds materialitet? Estetiske prosesser i møte med stedet. Materialitet og tverrfaglighet. 

11.30 Pause

11.45 – 13.00 MOTIVASJON                                                                                                               Heli Altonen - Skogbading og historiefortelling: Å gjenopprette forbindelse med sanselig nærvær og fortellinger til skogen og dens innbyggere

Sisters Hope - Intervention og site spesific 

Anna Thu Schmidt - Mot mer tilgjengelighet og synlighet i dansekunsten

12.30 Samtale: Sted og motivasjon - hvorfor gjør vi det vi gjør? Hvordan jobbe med motivasjon og sted?   

13.00 Lunsj

13.45 – 16.00 Hovedsamtale: Er dette stedsspesifikk scenekunst? Den stedsspesifikke scenekunsten og fremtida. Det politiske i den stedsspesifikke scenekunsten. 


Velkommen til to dager med kreativitet, faglig påfyll og menneskemøter!

Fagprogrammet er støttet av:

Rosendal Teater, Institutt for kunst- og medievitenskap NTNU, Trondheim Kommune, Trøndelag Fylkeskommune og Norsk Kulturråd. Også takk til DansiT og BABEL for lån av lokale.

Propellen Teater - et leve eller ikke leve

Propellen er en medlemsorganisasjon som arbeider for å fremme og skape ny, norsk scenekunst. Vi arrangerer verksteder, seminarer og produserer forestillinger, og våre medlemmer er dramatikere, skuespillere, regissører, produsenter, teatervitere og andre teaterarbeidere.

Propellen har drevet sin virksomhet i over 10 år uten støtte til drift fra kommunen. Slik vil det dessverre bli de neste tre år også hvis ikke det blir endret på politisk hold.

Slik står det i Kommunedirektørens forslag til handlings- og økonomiplan 2023-2026:

"Propellen teater er en nettverks- og kompetanseorganisasjon for scenekunstmiljøet i Trondheim og Trøndelag, og holder til i en av paviljongene på Bispehaugen skole. Der disponerer de tre produksjonsrom som benyttes av det frie scenekunstmiljøet.

Disse miljøene krever alle en administrativ ressurs som håndterer dialog med huseier, tilskuddssøknader og prosjektplanlegging på vegne av fellesskapet, informasjon/kommunikasjon eksternt og internt, økonomi med mer.

Dette har hittil i hovedtrekk blitt løst gjennom frivillig innsats av kunstnerne selv. Dette medfører at de får mindre tid til eget kunstnerisk virke, som igjen påvirker deres egen inntekt. Kommunedirektøren er bekymret for holdbarheten i slike modeller fordi de fører til stor slitasje på enkeltpersoner. Det er også en fare for at organisasjonen svekkes. Kommunedirektøren er orientert om behovene fra de nevnte organisasjonene, men har ikke funnet mulighet til å prioritere disse i forslag til

handlings- og økonomiplan 2023-2026."


——

Propellen Teater risikerer å måtte legge ned driften på Bispehaugen skole, der basen er i et av de gamle trebygningene. Propellen Teater har dokumentert gjennom tall og statistikk hvor viktig driften er for scenekunstmiljøet i Trondheim og omeng. Også den pågående treårige forskningen på stedsspesifikt teater viser det samme. Konsekvensene av Trondheim Kommunes handlings- og økonomiplan 2023-2026, som altså ikke prioriterer tilskudd til drift av Propellen Teater, kan mest sannsynlig bety kroken på døren for driften.

Illustrasjonsfoto: Willi Dorner

Vi samler nå inn underskrifter, som vi kan ta med oss i møtet med politikere.

Hjelp oss å bevare Propellen Teater, signer oppropet:

https://www.opprop.net/propellen_teater-et_leveeller_ikke_leve

Meld deg på skrivekurs med Sissel Lie og Berit Rusten

Kjære Propeller! 

Vi har fortsatt ledige plasser på skrivekurset med Sissel Lie og Berit Rusten på Sosiologisk poliklinikk, Kjøpmannsgata 10, Trondheim fredag 30.september kl. 18 - 21 og 1.oktober kl. 11 - 15. Gratis! Påmelding til propellenteater@gmail.com innen torsdag 29.09. (Først til mølla!)

 

SISSEL LIE er forfatter, dramatiker, oversetter og professor emeritus ved Institutt for moderne fremmedspråk ved NTNU. I 2012 ga hun ut boka Slipp ordene løs! Skriveprosess og fagtekster. En strålende inspirasjonsbok og en verktøykasse for å få fart på ordene.

BERIT RUSTEN er scenekunstner i Panter Tanter Produksjoner, har en master i faglitterær skriving og er redaktør for Propellen Teaters Fanzine. Hun har brennhet tro på at skriveverkstedet vil avstedkomme tekster som vil løfte Fanzineutgivelsen 2022 flere hakk.

På kurset vil du få inspirasjon og verktøy til å skrive om eget og andres arbeid med spesielt fokus på det stedsspesifikt arbeid! Les mer på https://www.facebook.com/events/555932066175869

Vi skal også i år gi ut fanzine i forbindelse med tematikken!          

                                                         

Her kan dere lese fjorårets fanzine: https://www.propellenteater.no/new-page

Deadline for å levere bidrag til fanzina er 15.november! Er du interessert? Følg med på vår Facebookside eller ta kontakt! Sett også av 2. og 3. november for Propellens Fagdag om stedsspesifikk scenekunst, med tverrfaglig fokus, verksted, samtaler og mingling på Rosendal Teater! Propellen Teaters Fagdager 2022 - Norsk (rosendalteater.no) Påmelding åpner i neste uke. 


Det er bare å ta kontakt om det er noe dere lurer på! Håper å se dere på skrivekurs! 

Det ligger an til en inspirerende, gøy opplevelse med masse faglig påfyll.                                              

Påfyll av kaffe og te blir det og! 


Spørsmål? Kontakt produsent Nanna nannaprosjekt@gmail.com


Hilsen Propellen 

Propellen Teater - Stedsspesifikt utforskningsprosjekt 2021 - 2023